Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ELF - All over color stick (#Pink Lemonade)

Όνομα: ELF - All over color stick (#Pink Lemonade)
Τιμή: 1,77 ευρώ (1,50 λίρες)
Ποσότητα: 4g
Τι υπόσχεται; 3 σε 1 προϊόν για μάγουλα, χείλη, μάτια, για μια υγιή λάμψη με χρώμα, φρεσκάδα και φυσικό χρώμα που διαρκεί όλη μέρα.
Η άποψή μου: Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό προϊόν σε κρεμώδη μορφή που σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη σαν κραγιόν, στα μάγουλα σαν ρουζ και στα μάτια σαν σκιά. Το έχω δοκιμάσει και με τους τρεις τρόπους και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ ευχάριστο, δροσερό, νεανικό, και έγινε και πολύ γρήγορα. Η απόχρωση "Pink Lemonade" είναι πραγματικά ιδανική είτε για τα χείλη για να δώσει ένα φυσικό ροζ χρώμα είτε για να ροδίσουν με ζωντάνια τα μάγουλα ή ακόμη και σαν σκιά. Στα μάγουλα το χρησιμοποιώ πάνω από το foundation και κάτω από την πούδρα είτε με το πινέλο του foundation είτε με τα δάχτυλα. Στα χείλη όπως ένα κραγιόν ή με τα δάχτυλα και στα μάτια πάλι με τα δάχτυλα όπως μια οποιαδήποτε κρεμώδη σκιά. Προτιμώ να το χρησιμοποιώ ως ρουζ που έχει αρκετά καλή διάρκεια. Για τα χείλη είναι λίγο ξηρό και για τα βλέφαρα λίγο πιο λιπαρό απ' ό,τι θα ήθελα με αποτέλεσμα μετά από κάποια ώρα να μαζεύει στη κόγχη του ματιού και να μη διαρκεί πολύ ώρα. Μικρή συσκευασία, ότι πρέπει δηλαδή να υπάρχει μέσα στην τσάντα για φρεσκάρισμα. Με πάρα πολύ ωραία φρουτένια μυρωδιά!
Συμπέρασμα: Αν και λέει ότι είναι 3 σε 1, νομίζω λειτουργεί πολύ καλύτερα ως ρουζ. Εύκολο στη χρήση, απλώνεται ωραία και δίνει φυσικό αποτέλεσμα. Πάρα πολύ οικονομικό!
Θα το ξαναγόραζα; Ναι!
Συστατικά: Water, Isopropyl Myristate, Octyl Isopalmitate, Ceresin Wax, Microcrystalline Wax, Sorbitol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red No. 6 Lake (CI 15850)
Βαθμός: 9/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου