Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ELF - Bronzer #Cool

Όνομα: ELF - Bronzer (#Cool)
Τιμή: 4.51 ευρώ
Ποσότητα: 13.5g
Τι υπόσχεται; Δημιουργείστε μια υγιή, λαμπερή όψη όλο τον χρόνο. Οι απαλές πούδρες (σημ. έχει 4 διαφορετικές αποχρώσεις) δίνουν την τέλεια απόχρωση. Ανακατέψτε και τα 4 χρώματα ή κάποια από αυτά ή ακόμη επιλέξτε ένα. Το Cool Bronzer (σημ. μία δηλαδή από τις υπάρχουσες επιλογές αποχρώσεων, αυτή στην οποία θα αναφερθώ) έχει ματ επιλογές για φυσικό μαυρισμένο αποτέλεσμα όλο το χρόνο.
Η άποψή μου: Η συσκευασία είναι πάρα πολύ ωραία, μαύρη, λεπτή, με καθρέφτη εσωτερικά. Εύκολη για μεταφορά σε ταξίδια κ.λπ. γιατί είναι ελαφριά και δεν πιάνει χώρο. Οι επιλογές χρωμάτων είναι πολύ καλές για ανοιχτόχρωμες-μεσαίες επιδερμίδες. Απλώνεται ομοιόμορφα, έχει διάρκεια, χτίζεται για την επιθυμητή ένταση χρώματος. Μου αρέσει είτε να χρησιμοποιώ ανακατεμένες όλες τις αποχρώσεις στα ζυγωματικά, στο περίγραμμα του μετώπου ως bronzer είτε κάποιες από τις αποχρώσεις για κοψίματα κάτω από τα ζυγωματικά, στα πλάγια της μύτης και κάτω από το πηγούνι. Επίσης, η πιο ανοιχτή απόχρωση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως highlighter για πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Δεν πορτοκαλίζει που είναι βασικό για ένα bronzer και δεν έχει καθόλου shimmer (γυαλάδα) η συγκεκριμένη απόχρωση. Τέλος είναι ένα πολύ οικονομικό προϊόν το οποίο μάλιστα είχα αποκτήσει σε περίοδο μεγάλων εκπτώσεων στο site της e.l.f. Δεν είμαι μεγάλη fan των bronzers αλλά αυτό είναι σίγουρα το αγαπημένο μου! 
Συμπέρασμα: Αν και δεν τρελαίνομαι για τα bronzers νομίζω βρήκα αυτό που μου ταιριάζει χρωματικά σε εξαιρετική αναλογία ποιότητας, ποσότητας και τιμής!
Θα το ξαναγόραζα; Ναι!
Συστατικά: Mica, Talc, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Titanium Dioxide, Octyldodecanol, Dimethicone, Silica, Sodium Dehydroacetate, Boron Nitride. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Blue 1 Lake (CI 42090), Red No40 Lake (CI 16035).
Βαθμός: 10/10




2 σχόλια: