Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Κορρές - Γαλάκτωμα Σώματος

Όνομα: Κορρές - Γαλάκτωμα Σώματος #Γιαπωνέζικο Τριαντάφυλλο
Τιμή: 7.00 ευρώ
Ποσότητα: 200ml
Τι υπόσχεται; "Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα"
Η άποψή μου: Είναι αρκετά παχύρευστη κρέμα που θυμίζει περισσότερο body butter παρά body lotion. Αυτό σημαίνει ότι το άπλωμά της θέλει λίγο περισσότερο χρόνο και επίσης αργεί λίγο να απορροφηθεί από το δέρμα. Δεν είναι δηλαδή να βιάζεστε μετά το μπάνιο σας να φύγετε και να βάλετε το συγκεκριμένο γαλάκτωμα. Θέλει λίγο τον χρόνο του. Το τριαντάφυλλο μυρίζει πάρα πολύ ωραία, όχι πολύ έντονα όπως άλλα προϊόντα με βάση το τριαντάφυλλο αλλά δεν κρατάει για πάρα πολύ το άρωμά του, σε μένα τουλάχιστον. Το προϊόν αυτό ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα και κρατά η ενυδάτωση και την επόμενη μέρα. 
Συμπέρασμα: Είναι ενυδατικό προϊόν με ωραία, όχι πολύ έντονη μυρωδιά που θα μου άρεσε αν διαρκούσε λίγο περισσότερο. Αν ήταν πιο γρήγορο στην απορρόφησή του από το δέρμα και πιο οικονομικό θα ήταν για μένα εξαιρετική επιλογή.
Θα το ξαναγόραζα; Μάλλον ναι αν και θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο άλλο άρωμα. Επίσης, δε θα το έπαιρνα ξανά χωρίς κάποια έκπτωση γιατί το βρίσκω ακριβούτσικο.
Συστατικά: Aqua (Water/Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Stearate Citrate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Decyl Cocoate, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Althaea Officinalis Root Extract, Caprylyl Glycol, Citronellol, Distarch Phosphate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helichrysum Arenarium Flower Extract, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Magnesium PCA, Manganese PCA, Panthenol, Phenoxyethanol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Gluceptate, Sodium PCA, Zinc PCA.
Βαθμός: 7/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου