Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Essence - Match 2 cover cream concealer

Όνομα: Essence - Match 2 cover cream concealer #10 natural beige
Τιμή: 2.59 ευρώ
Ποσότητα: 2.3g
Τι υπόσχεται; ο τέλειο ζευγάρι. Η κρεμώδης, ματ υφή του concealer προσφέρει υψηλή κάλυψη που κρύβει τις ατέλειες του δέρματος και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Εφαρμόστε απαλά με τα δάχτυλά σας και οποιοδήποτε σημάδι από ξενύχτι ή το παραμικρό μπιμπίκι θα εξαφανιστεί! Κάθε σετ περιλαμβάνει δύο αποχρώσεις σε ελαφρύ ή medium μπεζ τα οποία μπορούν να αναμιχθούν."
Η άποψή μου: Η πιο ανοιχτή από τις δύο αποχρώσεις ταίριαξε αρκετά καλά στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου. Το προϊόν δεν είναι πολύ κρεμώδες ούτε πολύ σκληρό σαν κερί. Κατά τη γνώμη μου είναι πετυχημένη η υφή του γιατί το κάνει εύκολο στην χρήση και σταθερό ως προς το αποτέλεσμα. Για κάτω από τα μάτια δε θα το συνιστούσα όμως. Γενικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών προτιμώ τα concealers σε υγρή μορφή. Καλύπτει αρκετά καλά κοκκινίλες και ατέλειες, όχι τέλεια όμως. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως το πρωί που δε με ενδιαφέρει και τόσο το απόλυτα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αν οι ατέλειές σας είναι πιο ήπιες θα το βρείτε πιο καλυπτικό προφανώς. Η συσκευασία του απλή, πλαστική, κλείνει όμως καλά και όπως είναι μικρή και ελαφριά είναι μια χαρά για ταξίδια ή για μέσα στην τσάντα. Επίσης, το γεγονός ότι η κάθε συσκευασία έχει δύο αποχρώσεις επιτρέπει να τις ανακατέψετε για να το φέρετε πιο κοντά στο δικό σας χρώμα. Δεν με έχει ξετρελάνει και νομίζω ότι θα συνεχίσω να προτιμώ το concealer της MAC, Studio Finish (πιο καλυπτικό), αλλά αν δεν έχετε μεγάλο θέμα σχετικά με τις ατέλειες και αναζητάτε μια οικονομική επιλογή θα το πρότεινα.
Συμπέρασμα: Οικονομικό, καλό για ήπιες ατέλειες, δεν το προτείνω για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια. Ικανοποιητική διάρκεια.
Θα το ξαναγόραζα; Ίσως…
Συστατικά: OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIISOSTEARYL MALATE, TALC, MAGNESIUM SILICATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALUMINA, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)
Βαθμός: 7/10



1 σχόλιο: