Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Essence - I love extreme crazy volume mascara

Όνομα: Essence - I love extreme crazy volume mascara #black/μαύρο
Τιμή: 3.59 ευρώ
Ποσότητα: 12ml
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Βαθύ μαύρο χρώμα και συγκλονιστικό όγκο.
Η άποψή μου: Τα θετικά αυτής της μάσκαρας είναι πρώτον η τιμή, δεύτερον η κοριτσίστικη ροζ συσκευασία, τρίτον το βουρτσάκι που βοηθά στο να χρωματιστούν καλά όλες οι βλεφαρίδες, τέταρτον το ωραίο μαύρο χρώμα και πέμπτον ο υπέροχος όγκος, το μήκος και η καμπύλη που δίνει στις βλεφαρίδες κάνωντάς τες να φαίνονται πραγματικά εντυπωσιακές. Τα αρνητικά της είναι ότι το στόμιο είναι κάπως μεγάλο και το βουρτσάκι φορτώνει περισσότερη ποσότητα από όση είναι απαραίτητη. Το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπισα αφαιρώντας το έξτρα προϊόν από το βουρτσάκι με ένα χαρτομάντηλο. Το δεύτερο αρνητικό είναι το πιο σημαντικό... Μετά από λίγη ώρα πρόσεξα πόσο πολύ μουτζουρωμένη ήμουν κάτω από τα μάτια και επίσης είχα μικρά κομματάκια μάσκαρας. Αυτό για μένα είναι deal breaker σε κάθε μάσκαρα, ανεξάρτητα από την οικονομική κατηγορία στην οποία ανήκει. Και να σημειώσω τη δοκίμασα χειμώνα και όχι με τη ζέστη του καλοκαιριού. Τις έδωσα αρκετές ευκαιρίες γιατί το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ αλλά δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα εμφανιζόταν κάθε φορά. Την έδωσα και σε φίλη μου να την δοκιμάσει και είχε και εκείνη το ίδιο θέμα. 
Συμπέρασμα: Είναι οικονομική και προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες αλλά... μουτζουρώνει και αφήνει μικρά κομματάκια μετά από σύντομο χρονικό διάστημα κάτι που προσωπικά δε μπορώ να ανεχτώ καθόλου.
Θα το ξαναγόραζα; Όχι.
Συστατικά: AQUA (WATER), CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, CERA ALBA (BEESWAX), BUTYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, VP/EICOSENE COPOLYMER, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, GLYCERYL STEARATE, ACACIA SENEGAL GUM, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, PVP, CAPRYLYL GLYCOL, POLYVINYL ALCOHOL, AMINOMETHYL PROPANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).
Βαθμός: 4/10



2 σχόλια:

  1. Tελικά όντως αυτό με το μουτζούρωμα και τα κομπάκια όντως ισχύει γιατί το διάβασα σε δύο bloggers,και έλεγα να την δοκιμάσω αλλά μάλλον όχι!
    Πολύ όμορφο το blog σου,μόλις έγινα μέλος,θα χαρώ να γίνεις και εσύ στο δικό μου http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/.
    Φιλιά,
    Δέσποινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Δέσποινα! Σε ευχαριστώ πολύ! Έγινα κι εγώ μέλος στο δικό σου blog το οποίο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή