Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Giorgio Armani - Black Ecstasy Mascara

Όνομα: Giorgio Armani - Black Ecstasy Mascara #obsidian black
Τιμή: 31.00 ευρώ
Ποσότητα: 2ml (το δείγμα) / 9ml (full size)
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Προσφέρει όγκο και μήκος.
Η άποψή μου: Πριν μερικούς μήνες βρήκα την συγκεκριμένη μάσκαρα σε ειδικό μέγεθος από ένα περιοδικό (νομίζω στο In Style). Το βουρτσάκι είναι τρίχινο, μεσαίου μεγέθους και φορτώνει όσο προϊόν χρειάζεται. Με την πρώτη στρώση η μάσκαρα αυτή προσφέρει διαχωρισμό των βλεφαρίδων και έντονο, μαύρο χρώμα. Με τη δεύτερη στρώση δίνει έξτρα όγκο και λίγο περισσότερο μήκος. Η διάρκειά της είναι πολύ καλή και μπορώ να τη φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να κάνει κομματάκια ή να με μουτζουρώνει.  Οι βλεφαρίδες δεν γίνονται σκληρές ακόμη και μετά από δύο στρώσεις. Η καμπύλη στις βλεφαρίδες όμως, δεν κρατάει όλη την ημέρα αλλά αρκετές ώρες. Είναι σχετικά εύκολη στο ντεμακιγιάζ (π.χ. με το Micellar της Garnier ή τον αφρό καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια της Apivita). Η τιμή για την full size mascara είναι πολύ υψηλή κατά τη γνώμη μου...
Συμπέρασμα: Καλή mascara, μου άρεσε αρκετά αλλά δεν ξετρελάθηκα τόσο για να δώσω τόσα λεφτά για ένα προϊόν μακιγιάζ που θα μου τελειώσει σε 3-4 μήνες!
Θα το ξαναγόραζα: Μάλλον όχι, εξαιτίας της τιμής.
Συστατικά: Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba/Beeswax, Copernicia Cerifera Cera/ Carnauba Wax, Acacia Senegal/Acacia Senegal Gum, Cetyl Alcohol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Polymethacrylate, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Phenoxyethanol, Phenyl Ethyl Alcohol, Steareth-20, Peg/Ppg-17/18 Dimethicone, Polyquaternium-10, Panthenol, Disodium Edta, [+/- May Contain Ci 77499/Iron Oxides].
Βαθμός: 8/10



2 σχόλια:

  1. Την είχα πάρει κι' γω με το περιοδικό. Δεν μου άρεσε και ειδικά για τόσα χρήματα πιστεύω πως δεν αξίζει.... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλά τα λεφτά!!! Και έχω ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα με την opus lash mascara από MAC, που είναι πιο οικονομική! ;)

      Διαγραφή