Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

My travel makeup bag!

Πήγα ένα ταξιδάκι για 5 μέρες, πριν από μία βδομάδα και αυτά ήταν τα καλλυντικά που πήρα μαζί μου! Σίγουρα είναι λιγότερα από όσα συνήθιζα να παίρνω μαζί στο παρελθόν αλλά περισσότερα από όσα χρειαζόμουν και χρησιμοποίησα. Μου αρέσει όμως να έχω κάποιες επιπλέον επιλογές. 


Προϊόντα για το πρόσωπο
Για primer χρησιμοποίησα της Una Brennan το Superfacialist Tea Flower Anti-Shine Pore Minimiser. Στη συνέχεια, άπλωσα το foundation από Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation στην απόχρωση 100 Ivory. Για concealer κάτω από τα μάτια είχα το Pro Longwear από την MAC και για τις ατέλειες του προσώπου το Double Wear Concealer της Estee Lauder. Είχα πάρει μαζί και το Lasting Finish Concealer από την Rimmel αλλά δεν το χρησιμοποίησα.
Η πούδρα - foundation που είχα ήταν η Studio Fix Powder Plus Foundation από MAC στην απόχρωση C2.
Για ρουζ είχα το Houndstooth από τη σειρά Instain της The Balm.
To face contour kit της Sleek έχει μέσα highlighter και μπρόνζερ και είναι στην απόχρωση light.

Προϊόντα για τα μάτια
Στα μάτια η βάση για σκιές ήταν η Shadow Insurance της Too Faced. Πήρα μαζί δύο μικρές παλέτες. Η μία ήταν η Naked Basics της Urban Decay. Η άλλη ήταν μια τετραπλή παλέτα από την Catrice, η 100 Frozen Yoghurt, που όμως νομίζω δεν κυκλοφορεί πια... Πήρα μαζί δύο κρεμώδεις σκιές σε μορφή στικ από την KIKO, στις αποχρώσεις 05 και 06. Ωστόσο, την 06 (μπρονζέ) δεν την χρησιμοποίησα στη διάρκεια των διακοπών μου. Από μολύβια ματιών πήρα ένα μαύρο (01 black glaze), ένα καφέ (06 cocoa bean) από την σειρά Gel Eye Pencil Waterproof της Essence (το μαύρο δεν το έβαλα καθόλου) και το 07 Infinite beige των Sephora. Η mascara που είχα ήταν η Hypnose Drama της Lancome σε travel size.

Προϊόν για τα φρύδια
Μόνο το αγαπημένο μου Brow Wiz από Anastasia Beverly Hills στην απόχρωση Brunette.

Προϊόντα για τα χείλη
Μόλις τρία κραγιόν (κατόρθωμα για μένα)! Το Chanel Rouge Coco στην απόχρωση Modemoiselle, το Guava Lipstick από Κορρέ στην απόχρωση Natural Purple και της Milani το 21 Sangria από την σειρά Color Statement.
Για το περίγραμμα των χειλιών βασίστηκα στο Lipliner της Essence στην απόχρωση 06 Satin Mauve και το συνδύασα με το κραγιόν από Κορρέ και με εκείνο από Chanel. Με το Sangria από Milani συνδύασα το Longlasting Lip Pencil της Catrice στην απόχρωση 140 Sweet Auberginia.

Τελευταίο βήμα είναι να ψεκάσω 2-3 φορές το πρόσωπο με το Fix + της MAC που έβαλα σε ένα μικρό μπουκαλάκι ψεκάσματος.


Χώρεσαν όλα μέσα σε αυτό το μικρό σχετικά νεσεσέρ!

Εσείς ποια προϊόντα μακιγιάζ πήρατε μαζί σας στις διακοπές σας;
Γράψτε μου κάτω στα σχόλια αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα αναφερόμενα προϊόντα ή αν θα θέλατε να διαβάσετε σύντομα κάποιο review για κάποιο προϊόν για το οποίο δεν έχω γράψει ακόμη κριτική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου