Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Project 10 Pan Intro: 10 προϊόντα που θέλω να τελειώσω! #Εισαγωγή

Κάτι τα περιοδικά, κάτι τα beauty blogs και το youtube σε συνδυασμό με τις συχνές προσφορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα... οδηγούμαστε -άλλες λίγο, άλλες πολύ- σε υπερκαταναλωτισμό προϊόντων ομορφιάς. Όσες έχουμε και ένα κόλλημα παραπάνω καταλήγουμε να έχουμε στοκ καλλυντικών για τα επόμενα δέκα χρόνια τουλάχιστον!

Αφού έκανα πρώτα ένα ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά μου και στα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης, αποφάσισα να διαλέξω δέκα προϊόντα ομορφιάς και να επικεντρωθώ στο να τα χρησιμοποιήσω όσο περισσότερο μπορώ με σκοπό κάποια από αυτά να τα τελειώσω και σε κάποια άλλα να δω τον πάτο της συσκευασίας τους και να σημειώσω όσο το δυνατόν καλύτερη πρόοδο. 

Ο σκοπός μου είναι να ολοκληρώσω το project αυτό μέχρι το τέλος του χρόνου (31/12/2015), ξεκινώντας από σήμερα. Θα κάνω κάποιες ενημερωτικές δημοσιεύσεις στο ενδιάμεσο για την πορεία του project. 

Τα 10 προϊόντα ομορφιάς που επέλεξα και οι στόχοι μου για κάθε ένα από αυτά:

1. MAC - BB cream --> Στόχος: Να χρησιμοποιήσω όλο το προϊόν. [Review εδώ.]

2. MAC - Concealer: Pro Longwear NC15 --> Στόχος: Να χρησιμοποιήσω όλο το προϊόν.


3. MAC - Blush: Peaches --> Στόχος: Να χρησιμοποιήσω περίπου το μισό από το προϊόν που έχει μείνει (τη μεριά με το αστεράκι).


4. MAC - Blush: Tenderling --> Στόχος: Να αρχίσω να βλέπω τον πάτο της συσκευασίας.

5. Urban Decay - Eyeshadow: Foxy από την παλέτα Naked 2 --> Στόχος: Να αρχίσω να βλέπω τον πάτο της συσκευασίας. [Review εδώ.]



6. Korres - Lipstick: Guava #25 natural purple --> Στόχος: Να χρησιμοποιήσω το μισό προϊόν προϊόν.


7. Apivita - Αφρός καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα --> Στόχος: Να χρησιμοποιήσω όλο το προϊόν.

8. Sampar - Skin Quenching Mist --> Στόχος: Να χρησιμοποιήσω όλο το προϊόν.

9. Superdrug Vitamin E Skin Care - Spray-on all over body lotion --> Στόχος: Να χρησιμοποιήσω όλο το προϊόν.



10. Medyskin - Anti-aging hydration/Hyaluronic serum --> Στόχος: Να χρησιμοποιήσω όλο το προϊόν.

*Σε όσα έχω σημειώσει μία μαύρη γραμμή - είναι το σημείο στο οποίο έχω φτάσει ως τώρα. Επομένως, από τη γραμμή και κάτω είναι το προϊόν που έχω να χρησιμοποιήσω. Στην περίπτωση της body lotion (νούμερο 9) την έβαλα σε μία ζυγαριά για να έχω έναν τρόπο υπολογισμού μιας και η συσκευασία είναι εντελώς αδιαφανής και δεν μπορώ να δω πόσο προϊόν έχει απομείνει.*






2 σχόλια:

  1. Κάπως έτσι κι' γω! Αποφεύγω να προσθέτω καινούρια καλλυντικά και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω αυτά που έχω!!!! Πολύ ωραία η σκέψη σου γενικά πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Χαίρομαι που σου αρέσει! :) Καλά κάνεις, πρέπει πρώτα να τελειώνουμε κάποια προϊόντα, ειδικά όσα έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης.

      Διαγραφή