Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Everyday Makeup Basket #2

Γεια σας!!! Μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση για το προηγούμενο καλαθάκι με τα καλλυντικά που χρησιμοποιούσα καθημερινά το τελευταίο διάστημα εδώ, μαζί με τις ενημερώσεις που έγραψα σήμερα!

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες επέλεξα τα εξής προϊόντα μακιγιάζ:


Πρόσωπο


Primer
1.Superfacialist by Una Brennan - Tea Flower Anti-Shine Pore Minimiser Update: Καλό είναι. Δεν έχω ξετρελαθεί αλλά θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ.

Foundation

BB cream
3.Superdrug - BB Cream 5-in-1 Day Cream #Light Νέο προϊόν!!! Update: Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν αφήνει καθόλου χρώμα. Ούτε καλύπτει, ούτε κάνει το χρώμα του δέρματος ομοιόμορφο. 

Concealers
4.Etude House - Surprise Concealer Kit #02 Dark Circle Update: Δεν μου αρέσει γιατί είναι πιο ενυδατικό από όσο χρειάζομαι με αποτέλεσμα να μαζεύει γρήγορα στις γραμμές έκφρασης. Ωστόσο, το ροδακινί χρώμα βοηθά πολύ στην εξουδετέρωση του χρώματος των μαύρων κύκλων.
6.Superdrug 5-in-1 BB Eye cream #Light Νέο προϊόν!!! Update: Δεν μου άρεσε. Δεν κάλυπτε όσο θα ήθελα του μαύρους κύκλους και θεωρώ ότι ήταν απαραίτητο να βάζω από κάτω κρέμα ματιών κάτι που αναιρεί τον σκοπό για τον οποίο το πήρα. Επίσης, μάζευε στις γραμμές έκφρασης κάτω από τα μάτια.

Πούδρα
7.MAC - Studio Fix Powder Plus Foundation #C2 (review εδώ) Update: Δεν είμαι πια τόσο ενθουσιασμένη με αυτή την πούδρα όπως παλιά. Πλέον, το αποτέλεσμα μου φαίνεται βαρύ και πρέπει να την χρησιμοποιώ με ελαφρύ χέρι και stippling brush για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ρουζ
8.Korres - Zea Mays Ρούζ #32 Μωβ-καφέ Νέο προϊόν!!! Update: Πολύ ωραίο χειμωνιάτικο ρουζάκι που όμως θέλει ελαφρύ χέρι αν είστε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Έχει πάρα πολύ καλή απόδοση και συνδυάζεται εύκολα με όλα τα μακιγιάζ.

Bronzer&Highlighter 
9.Sleek - Face Contour Kit #Light Update: Το bronzer είναι ωραιότατο, ειδικά για κοψίματα και διαρκεί. Το highlighter είναι λίγο πιο έντονο από όσο θα μου άρεσε αλλά με προσοχή δείχνει κι αυτό πολύ ωραίο, κυρίως για βράδυ.

Μάτια - Φρύδια


Primer

Σκιές
2.KIKO - Street Fashion Eyeshadow Palette #02 Addictive Song *Συλλεκτικό* Update: Αν και είχα αυτή την παλετίτσα πάνω από ένα χρόνο δε την είχα χρησιμοποιήσει. Τελικά δεν μου άρεσε η ποιότητα των σκιών. Δεν είναι εύκολες στο ανακάτεμα και δεν απλώνονταν ομοιόμορφα στο βλέφαρο. 
3.Lily Lolo - Laid Bare Eye Palette Νέο προϊόν!!! Update: Η απόδοσή τους είναι μέτρια αλλά χτίζεται. Η διάρκεια με primer είναι ικανοποιητική. Μου αρέσουν πολύ τα χρωματάκια που έχει απλά δεν έχω μείνει και κατενθουσιασμένη με την ποιότητα των σκιών.
4.Bare Minerals - The epiphany Update: Είναι από τις καλύτερες σκιές που έχω δοκιμάσει ως προς την ποιότητα, την υφή, την διάρκεια και την απόδοση!
5.MAC - Pro Longwear Paint Pot #Bare Study Update: Είναι το μόνο από τα paintpot που έχω και δεν μου αρέσει. Σε μένα δεν έχει καλή διάρκεια σε αντίθεση με τα άλλα και επίσης δεν γράφει πολύ ωραία στα βλέφαρα. Θέλει δούλεμα αλλιώς κάνει μπαλώματα.

Μάσκαρα
6.Organic Glam - Mascara #Black Νέο προϊόν!!! Update: Δεν έμεινα ευχαριστημένη και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτική κριτική εδώ.

Μολύβια
7.Sephora - Long lasting kohl pencil #07 infinite beige Update: Αγαπημένο!!! Project Pan εδώ.
8&9.Essence - Gel eye pencil waterproof #06 & 03 Update: Αγαπημένα!!!

Μολύβι Φρυδιών

Χείλη


Μολύβια
1.Catrice - Long Lasting Lip Liner #140 Sweet Auberginia Update: Αναλυτικό review εδώ.
2.Essence - Lip Liner #06 Satin Mauve Update: Αγαπημένο!!!

Κραγιόν
Estee Lauder - Pure Color Long Lasting Lipstick #Plum Couture Update: Δεν μου αρέσει. Έχει ωραίο χρώμα και πολυτελή συσκευασία αλλά ως εκεί... Το χρώμα δεν απλώνεται όμορφα στα χείλη. Επίσης, δεν έχει καλή διάρκεια και φεύγει με την ώρα έξω από το περίγραμμα.
Clinique - Pop Lip Colour + Primer #Nude Pop Νέο προϊόν!!! Update: Πολύ ωραίο και βολικό χρωματάκι που πάει με όλα. Επίσης, είναι αρκετά ενυδατικό. Μου άρεσε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου