Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Catrice - Longlasting Lip Pencil

Όνομα: Catrice - Longlasting Lip Pencil #150 Vintage Rose #140 Sweet Auberginia
Τιμή: 2.29 ευρώ
Ποσότητα: 0.78gr
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Υπόσχεται ότι βοηθά τα κραγιόν και τα λιπ γκλος να είναι πιο σταθερά, ότι είναι κρεμώδες και απλώνεται εύκολα στα χείλη και ότι επειδή είναι αδιάβροχο έχει μεγάλη διάρκεια.
Η άποψή μου: Τα θετικά αυτών των μολυβιών είναι η οικονομική τιμή τους, η αρκετά ικανοποιητική ποικιλία χρωμάτων και η καλή απόδοσή τους. Το ότι είναι ξύλινα και χρειάζονται ξύσιμο δεν με πειράζει αν και γενικά μου αρέσουν περισσότερο τα μηχανικά μολύβια. Δεν το θεωρώ όμως αρνητικό στοιχείο. Τα βρήκα πολύ σκληρά και ξηρά και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Επίσης, δε βρήκα να είναι περισσότερο σταθερά από τα μολύβια της Essence τα οποία είναι πολύ πιο κρεμώδη και κοστίζουν κι ένα ευρώ λιγότερο. Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ τα μολύβια χειλιών (τα ξύλινα) από την Essence αντί αυτών από την Catrice.
Συμπέρασμα: Είναι οκ, δεν είναι κάτι το εξαιρετικό όμως. Με ενοχλεί που είναι σκληρά και προτιμώ τα αντίστοιχα μολύβια από την Essence.
Θα το ξαναγόραζα: Όχι.
Συστατικά: ETHYLHEXYL PALMITATE, MICA, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, CERESIN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SYNTHETIC WAX, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CI 15850 (RED 6 LAKE / RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Βαθμός: 5/10



*Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό εδώ.*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου