Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Organic Pharmacy - Organic Glam Mascara

Όνομα: Organic Pharmacy - Organic Glam Mascara #jet black
Τιμή: 30.28 ευρώ
Ποσότητα: 9ml
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Υπόσχεται ότι χαρίζει μήκος, καμπύλη και ενυδάτωση στις βλεφαρίδες. Επίσης, είναι ιδανική για ευαίσθητα μάτια.
Η άποψή μου: Η μάσκαρα αυτή δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Προσφέρει πολύ καλό διαχωρισμό και λίγο μήκος. Αφήνει απαλές τις βλεφαρίδες. Για καμπύλη είναι απαραίτητο ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Το χρώμα της δεν είναι το πιο έντονο μαύρο. Γενικά, την βρήκα καλή για πιο απλό, καθημερινό μακιγιάζ. Δεν ερέθισε καθόλου τα μάτια μου και ξεβαφόταν εύκολα. Δεν μου άρεσε όμως, γιατί είχε κακή διάρκεια. Πολύ σύντομα μετά την εφαρμογή, άρχιζαν τα μουτζουρώματα και τα μικρά μαύρα κομματάκια στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Δεν τρίβω τα μάτια μου, ειδικά όταν είναι βαμμένα, οπότε το βρήκα αδικαιολόγητο. Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό , λεπτό και με πολλά κοντά δοντάκια. Τέλος, την βρίσκω πάρα πολύ ακριβή για όσα προσφέρει!
Συμπέρασμα: Κατάλληλη για φυσικό μακιγιάζ, δίνει κυρίως καλό διαχωρισμό στις βλεφαρίδες αλλά η διάρκειά της είναι πολύ κακή. Τα μαύρα κομματάκια και οι μουτζούρες κάτω από τα μάτια είναι μεγάλα μειονεκτήματα για μένα, όπως και η τιμή της.
Θα το ξαναγόραζα: Όχι.
Συστατικά: Aqua (Water)  , Vitamin A (From Daucus Carrota)   , Vitamin C (Ascorbyl Palmitate), Vitamin E (Tocopherol)   , Stearic Acid, Silica, Ozokerite, Acrylate/Carbamate Copolymer, Panthenol , Beeswax (Cera Alba), Honeysuckle (Lonicera Japonica), Glycerin (vegetable)*, Isopropyl Myristate, Sodium Hydroxide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Glyceryl Stearate, Carnuba Wax, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Candelia Wax          , Dehydroxanthan Gum, Hydrolysed Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Iron Oxides, Cetyl Alcohol , Styrene/Acrylates Copolymer, Aloe (Aloe Barbadensis)*
Βαθμός: 3/10



*Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό εδώ.*

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ω ναι! Ευτυχώς, την βρήκα δώρο σε ένα αγγλικό περιοδικό ομορφιάς και δεν πλήρωσα τόσα λεφτά!

      Διαγραφή