Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

The Brush Series: Sephora Collection - Pro Airbrush Concealer Brush #57

Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Τιμή: Γύρω στα 20 ευρώ.
Σε τι χρησιμεύει; Στην εφαρμογή του concealer.
Η άποψή μου: Οι τρίχες αυτού του πινέλου είναι απίστευτα απαλές και πυκνές. Δε χαλάει με το πλύσιμο. Είναι πολύ καλά κατασκευασμένο. Το μέγεθός του είναι ιδανικό για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Κάνει το άπλωμα του concealer κάτω από τα μάτια παιχνιδάκι και δίνει ένα ομοιόμορφο, ωραίο αποτέλεσμα. Είναι βέβαια λίγο τσιμπημένο αλλά τα Sephora βάζουν συχνά εκπτώσεις. Δεν το θεωρώ το πιο απαραίτητο πινέλο καθώς το concealer απλώνεται μια χαρά και με τα δάχτυλα. Απλά με αυτό το πινέλο το αποτέλεσμα φαίνεται πιο "επαγγελματικό" και επιτυγχάνεται πιο γρήγορα.





Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

The Body Shop - Honey Bronzing Powder

Όνομα: The Body Shop - Honey Bronzing Powder #01 Light Matte
Τιμή: 16.00-17.00 ευρώ
Ποσότητα: 11.5g
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Ομοιόμορφο ματ μπρονζέ αποτέλεσμα. Βολική συσκευασία.
Η άποψή μου: Είμαι ενθουσιασμένη με το συγκεκριμένο μπρόνζερ καταρχάς λόγω της απόχρωσης. Είμαι πολύ λευκή και η πιο ανοιχτή απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για ένα φυσικό μακιγιάζ. Κάνει και για κοψίματα και για μπρόνζερ σε όλο το πρόσωπο. Δίνει μια ωραία και φυσική ζεστασιά. Δεν πορτοκαλίζει ούτε και καφετίζει πάρα πολύ και δείχνει φυσικό. Είναι εντελώς ματ. Δεν τρίβεται ιδιαίτερα η πούδρα. Έχει εξαιρετική απόδοση και πολύ καλή διάρκεια στο λιπαρό μου δέρμα. Είμαι πολύ χαρούμενη που το έχω στη συλλογή μου. Η συσκευασία του απλή αλλά ανθεκτική με καθρεφτάκι εσωτερικά.
Συμπέρασμα: Ένα πολύ ωραίο ματ μπρόνζερ. Όσες είστε πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ανοιχτό μπρόνζερ και πιστεύω θα εκτιμήσετε περισσότερο τις αποχρώσεις.
Θα το ξαναγόραζα; Ναι.
Συστατικά: Talc (Absorbent/Bulking Agent), Silica (Absorbent), Nylon-12 (Absorbent/Bulking Agent), Zea Mays Starch (Absorbent/Chelating Agent), Mica (Opacifier), Neopentyl Glycol Diheptanoate (Skin Conditioning Agent - Emollient), Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer (Film Former), Magnesium Myristate (Opacifier), Barium Sulfate (Opacifier), Squalane (Hair & Skin Conditioning Agent), Soybean Glycerides (Skin Conditioning Agent - Emollient), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Pentylene Glycol (Solvent), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Butyrospermum Parkii Unsaponifiables (Skin Conditioning Agent), Polyglyceryl-3 Diisostearate (Skin Conditioning Agent/Emollient), Cera Alba (Emulsifier/Emollient), Benzyl PCA (Humectant), Lauroyl Lysine (Skin Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Mel (Natural Additive). [+/- CI 77492 (Colour), CI 77491 (Colour), CI 77499 (Colour), CI 77742 (Colour)].
Βαθμός: 9/10



Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

The Brush Series: Real Techniques - Setting Brush

Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τιμή: 6.81 ευρώ
Σε τι χρησιμεύει; Είναι χρήσιμο για την εφαρμογή προϊόντων στο πρόσωπο, κυρίως σε μορφή πούδρας, με ακρίβεια και προσφέρει μεγάλο έλεγχο λόγω του μικρού μεγέθους του. 
Η άποψή μου: Προσωπικά είναι το πινέλο που χρησιμοποιώ για να σετάρω με πούδρα το κονσίλερ κάτω από τα μάτια. Έχει το ιδανικό μέγεθος για την συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή πούδρας λάμψης (highlighter), για κοψίματα (contouring) και για να εφαρμόσουμε φυσικά πούδρα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, για παράδειγμα στη ζώνη Τ αν δε θέλετε να πουδράρετε όλο το πρόσωπό σας. Έχει συνθετικές τρίχες, είναι απαλές και δεν μαδάνε. Πλένεται εύκολα και δε χάνει το σχήμα του. Ίσως να μην είναι το πιο απαραίτητο πινέλο αλλά σίγουρα με διευκολύνει πολύ και το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε φορά που βάφομαι.



Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Essence - I love extreme crazy volume mascara

Όνομα: Essence - I love extreme crazy volume mascara #black/μαύρο
Τιμή: 3.59 ευρώ
Ποσότητα: 12ml
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Βαθύ μαύρο χρώμα και συγκλονιστικό όγκο.
Η άποψή μου: Τα θετικά αυτής της μάσκαρας είναι πρώτον η τιμή, δεύτερον η κοριτσίστικη ροζ συσκευασία, τρίτον το βουρτσάκι που βοηθά στο να χρωματιστούν καλά όλες οι βλεφαρίδες, τέταρτον το ωραίο μαύρο χρώμα και πέμπτον ο υπέροχος όγκος, το μήκος και η καμπύλη που δίνει στις βλεφαρίδες κάνωντάς τες να φαίνονται πραγματικά εντυπωσιακές. Τα αρνητικά της είναι ότι το στόμιο είναι κάπως μεγάλο και το βουρτσάκι φορτώνει περισσότερη ποσότητα από όση είναι απαραίτητη. Το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπισα αφαιρώντας το έξτρα προϊόν από το βουρτσάκι με ένα χαρτομάντηλο. Το δεύτερο αρνητικό είναι το πιο σημαντικό... Μετά από λίγη ώρα πρόσεξα πόσο πολύ μουτζουρωμένη ήμουν κάτω από τα μάτια και επίσης είχα μικρά κομματάκια μάσκαρας. Αυτό για μένα είναι deal breaker σε κάθε μάσκαρα, ανεξάρτητα από την οικονομική κατηγορία στην οποία ανήκει. Και να σημειώσω τη δοκίμασα χειμώνα και όχι με τη ζέστη του καλοκαιριού. Τις έδωσα αρκετές ευκαιρίες γιατί το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ αλλά δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα εμφανιζόταν κάθε φορά. Την έδωσα και σε φίλη μου να την δοκιμάσει και είχε και εκείνη το ίδιο θέμα. 
Συμπέρασμα: Είναι οικονομική και προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες αλλά... μουτζουρώνει και αφήνει μικρά κομματάκια μετά από σύντομο χρονικό διάστημα κάτι που προσωπικά δε μπορώ να ανεχτώ καθόλου.
Θα το ξαναγόραζα; Όχι.
Συστατικά: AQUA (WATER), CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, CERA ALBA (BEESWAX), BUTYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, VP/EICOSENE COPOLYMER, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, GLYCERYL STEARATE, ACACIA SENEGAL GUM, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, PVP, CAPRYLYL GLYCOL, POLYVINYL ALCOHOL, AMINOMETHYL PROPANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).
Βαθμός: 4/10



Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

2014 Makeup Favorites - Αγαπημένα Προϊόντα Μακιγιάζ για το 2014!!!!

Αφήνοντας πίσω μας το 2014 ας δούμε ποια προϊόντα μακιγιάζ ξεχώρισα!

Face Primer/Βάση Προσώπου 


Eyeshadow Primer/Βάση Σκιών


Foundation/Υγρό μέικ απ 


Face Concealer/Κάλυψη ατελειών Προσώπου


Under Eye Concealer/Κάλυψη περιοχής κάτω από τα Μάτια


Face Powder/Πούδρα


Bronzer/Μπρονζερ


Highlighter/Πούδρα Λάμψης


Lipliner/Μολύβι Χειλιών


Lipstick/Κραγιόν


Eyeliner/Μολύβι Ματιών


Mascara/Μάσκαρα


False Eyelashes/Ψεύτικες Βλεφαρίδες


Eyebrow pencil/Μολύβι Φρυδιών


Makeup Brush/Πινέλο Μακιγιάζ


Αναμένω στα σχόλια τις εντυπώσεις σας αν έχετε δοκιμάσει κάποιο/κάποια από τα παραπάνω καθώς και ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα για το 2014!

Καλή και δημιουργική χρονιά να έχουμε με πολλές ωραίες νέες ανακαλύψεις!

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

The Brush Series: ELF - Studio Eyeshadow C Brush

Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τιμή: 5.04 ευρώ
Σε τι χρησιμεύει; Εφαρμογή σκιών σε μεγάλο μέρος των βλεφάρων.
Η άποψή μου: Το πινέλο αυτό μου αρέσει γιατί είναι ποιοτικό, δηλαδή δεν μαδάει και είναι απαλό. Επίσης, είναι ένα οικονομικό πινέλο. Με βοηθά στην τοποθέτηση της σκιάς στο "καπάκι" των βλεφάρων. Με το συγκεκριμένο πινέλο απλώνω τη σκιά σε μεγάλο τμήμα των βλεφάρων εύκολα και γρήγορα. Το προτιμώ για την εφαρμογή ανοιχτόχρωμων σκιών γιατί δεν υπάρχει τόσο η ανάγκη να είμαι ακριβής στην τοποθέτησή τους. Οι τρίχες του είναι πυκνές και βοηθούν στο να παίρνει καλή ποσότητα προϊόντος. Φυσικά πάντα τινάζω λίγο όλα τα πινέλα όταν πρόκειται να εφαρμόσω προϊόν σε μορφή πούδρας για να φεύγει η περίσσια ποσότητα. Το έχω δοκιμάσει και ελαφρώς υγρό με κάποιες σκιές για μέγιστη χρωματική απόδοση και τις άπλωσε εξαιρετικά. Οι τρίχες του πινέλου είναι συνθετικές που σημαίνει ότι είναι cruelty free (δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ζωάκια για την κατασκευή του). Η λαβή του πινέλου είναι πλαστική και ανθεκτική και η ένωση με τις τρίχες του πινέλου είναι μεταλλική. Είναι ένα μεσαίου μεγέθους πλατύ πινέλο σκιών που δε θα το συνιστούσα όμως σε άτομα με πολύ μικρά βλέφαρα γιατί πιθανότατα δε θα τους προσφέρει τον επιθυμητό έλεγχο. Για τον ίδιο λόγο δεν το χρησιμοποιώ στο κάτω μέρος του ματιού.



Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Catrice - All Matt Plus Shine Control Powder

Όνομα: Catrice - All Matt Plus Shine Control Powder #translucent
Τιμή: 3.99 ευρώ
Ποσότητα: 10g
Τι υπόσχεται; Ματ αποτέλεσμα που έχει διάρκεια.
Η άποψή μου: Πρόκειται για μία σχεδόν διάφανη πούδρα που δίνει ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ του προσώπου. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένη από τη διάρκεια του ματ αποτελέσματος, η οποία όμως μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το primer ή/και το foundation που έχω χρησιμοποιήσει από κάτω. Σίγουρα το θεωρώ ένα αξιόλογο προϊόν που είναι επιπλέον και πολύ οικονομικό. Η συσκευασία της πούδρας είναι διάφανη πλαστική και δεν είναι ούτε ογκώδης ούτε και βαριά. Αν είχε ένα καθρεφτάκι και ίσως λίγο παραπάνω χώρο για σφουγγαράκι θα ήταν και ιδανική για να την έχω μέσα στην τσάντα μου όταν θέλω να φρεσκαριστώ. Δεν πειράζει όμως. Μου αρέσει να την χρησιμοποιώ κυρίως ως το τελευταίο βήμα για να ανακατέψω και να σταθεροποιήσω όλα τα προϊόντα του προσώπου (foundation, bronzer, ρουζ κλπ).
Συμπέρασμα: Οικονομικό προϊόν που δίνει ματ αποτέλεσμα στο πρόσωπο, επιμηκύνει τη διάρκεια του μακιγιάζ, δεν προσθέτει κάλυψη και δεν βαραίνει το μακιγιάζ μέσα σε μια απλή μεν, στυλάτη δε συσκευασία.
Θα το ξαναγόραζα; Ναι.
Συστατικά: TALC, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHYLIMIDAZOLIDINONE RICE STARCH, ZINC STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, PHENYL TRIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, SILCIA, P-ANISIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Βαθμός: 8/10



ELF - Flawless Concealer Brush

Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Σε τι χρησιμεύει; Ιδανικό για την εφαρμογή του concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
Τιμή: 5.04 ευρώ
Ποια είναι η γνώμη μου: Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το πινέλο γιατί είναι πολύ απαλό κάτι που το θεωρώ απαραίτητο ειδικά για ένα πινέλο που χρησιμοποιείται σε μια περιοχή τόσο ευαίσθητη όσο αυτή κάτω από τα μάτια. Κάνει την εφαρμογή του concealer πιο εύκολη, πιο γρήγορη και το αποτέλεσμα δείχνει πιο ομοιογενές και αψεγάδιαστο σε σχέση με όταν απλώνω concealer με τα δάχτυλα. Το προτιμώ κυρίως με concealer σε υγρή μορφή. Δεν μαδάει και όταν το πλένω μετά δεν χάνει το σχήμα του ή την απαλότητά του. Τέλος, είναι ένα από τα πλέον οικονομικά πινέλα όπως βέβαια και όλα τα πινέλα της ELF.