Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

The Brush Series: ELF - Angled Eyeliner Brush

Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Σε τι χρησιμεύει; Για την εφαρμογή gel eyeliner ή αν είναι νωπό για την εφαρμογή σκιάς ως eyeliner.
Τιμή: 5.07 ευρώ
Ποια είναι η γνώμη μου: Δυστυχώς δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη από αυτό το πινέλο. Ενδέχεται όμως να μου έτυχε ελαττωματικό πινέλο και γενικά να είναι μια χαρά άλλα ίδια με αυτό. Το πρόβλημά μου είναι ότι πετάνε κάποιες τριχούλες του, που αν έχετε βάλει ποτέ gel eyeliner, ξέρετε πόσο ενοχλητικό είναι και πόσο άσχημο βγαίνει το αποτέλεσμα. Το έχω πλύνει αρκετές φορές και έχω προσπαθήσει να το στεγνώσω με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενωμένες όλες οι τριχούλες του , αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Αν ξέρετε κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα μη διστάσετε να τον αναφέρετε από κάτω, στα σχόλια. Ευχαριστώ!!! Κατά τα άλλα πρέπει να αναφέρω ότι για απλή γραμμή eyeliner βολεύει πολύ ο σχεδιασμός του πινέλου και η γωνία που κάνει. Όμως για cat eye liner προτιμώ τα λοξά πινελάκια.







Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Clinique - All about eyes (eye cream)

Όνομα: Clinique - All about eyes (eye cream)
Τιμή: 30.50 ευρώ
Ποσότητα: 15ml
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; "Απαλή κρέμα ματιών που μειώνει τις σακούλες, το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές. Η σύνθεση κρέμα-gel παραμένει σταθερή και βοηθά το make-up να μην αλλοιώνεται. Οφθαλμολογικά ελεγμένη."
Η άποψή μου: Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω για κάποιους μήνες αυτή την κρέμα ματιών με ένα γενναιόδωρο δείγμα-δώρο από κάποιο περιοδικό (δε θυμάμαι ποιο) που είχε κυκλοφορήσει αρχές φθινοπώρου. Πρόκειται για μία κρέμα ματιών που έχει όντως gel υφή και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα (σε περίπου 5 λεπτά). Επίσης, ενυδατώνει καλά την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια και δε μου έχει δημιουργήσει κανέναν ερεθισμό. Η ενυδάτωση διαρκεί, δηλαδή θα την χρησιμοποιήσω για παράδειγμα το βράδυ και το επόμενο πρωί θα εξακολουθεί να είναι απαλό και ενυδατωμένο το δέρμα. Το concealer απλώνεται μια χαρά από πάνω. Το αρνητικό για μένα είναι ότι δεν μου έκανε κάποια διαφορά στους μαύρους κύκλους και ότι για όσα μου προσφέρει η αρχική τιμή της είναι πολύ υψηλή. Είναι πιθανό αν την πετύχω ξανά ως δώρο, δείγμα, σε προσφορά ή σετ να την χρησιμοποιήσω και πάλι αλλά δε θα έδινα το αρχικό χρηματικό ποσό για να την πάρω full size...
Συμπέρασμα: Μια κρέμα ματιών που ενυδατώνει, είναι καλή βάση για μακιγιάζ, δεν είναι λιπαρή, είναι όμως ακριβή και δυστυχώς σε μένα δεν μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων.
Θα το ξαναγόραζα: Ίσως...
Συστατικά: Cyclopentasiloxane, Water, Isostearyl Palmitate, Polyethylene, Butylene Glycol, Polysilicone-11, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Palmitoyl Oligopeptide, Morus Bombycis (Mulberry) Root Extract, Caffeine, Phytosphingosine, Triticum Vulgar (Wheat Bran) Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Cholesterol, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine Dipalmitate, Sucrose, Glycerin, Dimethicone, Glyceryl Polymethacrylate, Glyceryl Laurate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Quaternium-18 Bentonite, Petrolatum, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Propylene Carbonate, Sodium Chloride, PEG-8, Disodium EDTA, Sodium Sulfite, Sodium Metabisulfite, Iron Oxides
Βαθμός: 7/10



Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

The Brush Series: Real Techniques - Shading Brush

Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τιμή: 9.51 ευρώ (εδώ)
Σε τι χρησιμεύει: Στην εφαρμογή σκιάς στο κινητό βλέφαρο.
Η άποψή μου: Το συγκεκριμένο πινέλο είναι πολύ καλό για την τοποθέτηση σκιάς είτε σε μορφή πούδρας είτε σε κρεμώδη μορφή στο κινητό βλέφαρο. Ειδικά για τις κρεμώδεις σκιές το προτιμώ σε σχέση με άλλα. Το μέγεθος του είναι ιδανικό για μικρά βλέφαρα καθώς δεν είναι πολύ μεγάλο ούτε όμως και πολύ μικρό. Είναι αρκετά πυκνό και "κρατά" αρκετό προϊόν από τη σκιά για την εφαρμογή στα βλέφαρα. Επίσης, απλώνει ομοιόμορφα τη σκιά. Δε θα έλεγα ωστόσο ότι είναι πολύ μαλακό πινέλο ούτε όμως και ιδιαίτερα σκληρό ή άγριο. Αποφεύγω να το χρησιμοποιώ για να "σβήνω" το μολύβι ή για να βάζω σκιά στην κάτω γραμμή του βλεφάρου. Πλένεται εύκολα, καθώς είναι συνθετικό, και δεν μαδάει ούτε χάνει το σχήμα του. Νομίζω όμως ότι η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη για όσα προσφέρει και υπάρχουν στην αγορά πινέλα σκιών εξίσου καλά ή και καλύτερα που κοστίζουν λιγότερο.



Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Hydrovit - Anti-acne cream

Όνομα: Hydrovit - Anti-acne cream
Τιμή: 20.00 ευρώ (υπάρχει και φθηνότερη σε κάποια online φαρμακεία, ανάλογα τις εκπτώσεις που έχουν).
Ποσότητα: 50ml
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Βοηθά στις φλεγμονές, στην αντιμετώπιση της ακμής και στην λιπαρότητα.
Η άποψή μου: Είναι μία κρέμα που τη χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ και τη βρήκα ιδανική για λιπαρό δέρμα σαν το δικό μου με τάση ακμής. Ομολογώ ότι δεν πρόσφερε την πλέον βαθιά ενυδάτωση και για χειμώνα θα ήθελα κάποια πιο ενυδατική κρέμα. Όμως κρατούσε το ματ αποτέλεσμα που έδινε για ώρες. Παρατήρησα ότι βοήθησε σημαντικά στην ρύθμιση της λιπαρότητας και δεν είχα πολλά σπυράκια. Επίσης, ήταν πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ μου.
Συμπέρασμα: Σε μένα έκανε αυτό που υποσχόταν, ρύθμισε την λιπαρότητα και βοήθησε στην αντιμετώπιση της ελαφριάς ακμής μου.
Θα το ξαναγόραζα; Ναι.
Συστατικά: Tea Tree Oil, Κυκλοδεξτρίνη (CD-TT), Εκχύλισμα Αγγουριού,  Jojoba Esters κ.α.
Βαθμός: 8.5/10



Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

The Brush Series: ELF - Kabuki Face Brush

Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τιμή: 7.70 ευρώ
Σε τι χρησιμεύει; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υγρά, κρεμώδη ή στερεά/σε μορφή πούδρας προϊόντα. Μπορεί να προσφέρει από ελαφριά ως πλήρη κάλυψη σε πρόσωπο και σώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πούδρα, μπρόνζερ ή πούδρα λάμψης/highlighter.
Η άποψή μου: Είναι ένα πινέλο από συνθετικές τρίχες και είναι απίστευτα απαλό! Από τα πιο απαλά πινέλα που έχω. Πλένεται εύκολα χωρίς να μαδάει ή να χάνει το σχήμα του αλλά επειδή είναι μεγάλο και πυκνό δεν στεγνώνει πολύ γρήγορα. Θα με διευκόλυνε περισσότερο αν είχε μεγαλύτερη βάση/λαβή αλλά δεν είναι κάποιο φοβερό πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ για να σετάρω γρήγορα και ομοιόμορφα το μακιγιάζ του προσώπου μου με πούδρα, ειδικά για πούδρα σε ελεύθερη μορφή (loose powder). Για μένα προσωπικά δεν είναι κατάλληλο λόγω του σχήματος και τους μεγέθους του για την εφαρμογή του μπρόνζερ ή του highlighter. Τέλος, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό, ποιοτικό και οικονομικό πινέλο.



Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αγαπημένα προϊόντα Ιανουαρίου 2015

Την πήρα με κάποια έκπτωση στα Sephora στις αρχές Ιανουαρίου και έχω κατενθουσιαστεί! Λίγο concealer στις ατέλειες και μετά αυτή η πούδρα από πάνω κι έχω μια πολύ ικανοποιητική κάλυψη, φυσικό αποτέλεσμα και διάρκεια! Θα επανέλθω σίγουρα σύντομα με αναλυτική κριτική!


Η φαρμακοποιός μου μου έδωσε αρκετά δειγματάκια από τη συγκεκριμένη κρέμα και τα άδειασα σε ένα καθαρό βαζάκι. Την χρησιμοποίησα όλο το μήνα πρωί και βράδυ και έμεινα πολύ ικανοποιημένη ως προς την ρύθμιση της λιπαρότητας. Το πρόσωπό μου έμενε ματ για ώρες, το makeup έστρωνε ωραία από πάνω και δεν εμφάνισα έξτρα σπυράκια. Θα την αναζητήσω σίγουρα σύντομα σε full size, ειδικά για το καλοκαίρι!


Συνήθως χρησιμοποιώ τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ του Κορρέ με ρόδι ως το πρώτο βήμα στο ντεμακιγιάζ μου. Ωστόσο, βρήκα τα συγκεκριμένα σε προσφορά, τα πήρα και μου άρεσαν πάρα πολύ! Από μόνα τους δεν αρκούν φυσικά για ένα πλήρες ντεμακιγιάζ αλλά αφαιρούν απαλά και χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα μου το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ μου.


Έχω ήδη μιλήσει σε review μου (βλ. εδώ) για αυτό το λατρεμένο χριστουγεννιάτικο δώρο από την κολλητή μου! Το χρησιμοποίησα non stop όλον το μήνα!

Αγαπημένο concealer όπως ανέφερα και στα Αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ για το 2014 (βλ. εδώ)! Μέχρι τώρα είναι το πιο καλυπτικό και σταθερό concealer για κάτω από τα μάτια που έχω βρει. Δεν είναι 100% τέλειο για μένα αλλά το βρίσκω πολύ ικανοποιητικό! 

Αυτά ήταν τα πέντε προϊόντα που ξεχώρισα περισσότερο μέσα στον Ιανουάριο! Έχετε δοκιμάσει κάποιο; Πώς σας φάνηκε; Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς για τον πρώτο μήνα του χρόνου; Περιμένω τα σχόλιά σας!




Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Fresh Line - Athena: Replenishing & Antioxidant Eye Cream

Όνομα: Fresh Line - Athena: Replenishing & Antioxidant Eye Cream για ξηρό δέρμα
Τιμή: 28.90 ευρώ
Ποσότητα: 15ml
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Ελαφριά φόρμουλα ειδική για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια. Έχει αντιοξειδωτική δράση. Βοηθά στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Η άποψή μου: Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών σε μένα δεν έκανε τίποτα και την χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ για 6-7 μήνες. Πρώτον, την βρίσκω αρκετά ακριβή ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεύτερον, είναι μέσα σε γυάλινο βαζάκι που μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά δεν είναι πρακτικό. Προτιμώ τις κρέμες σε σωληνάριο. Τρίτον, έχω ευαίσθητο, λίγο ξηρό και με έντονους μαύρους κύκλους δέρμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια και η συγκεκριμένη κρέμα δε με βοήθησε σε κανένα από τα προβλήματα μου. Για μένα η ενυδάτωση που προσφέρει είναι μέτρια. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν είδα διαφορά σε λεπτές γραμμές ή στους μαύρους κύκλους. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρω ότι όντως έχει ελαφριά σύνθεση και απορροφάται σχετικά γρήγορα. Δυστυχώς, δεν έμεινα ευχαριστημένη και γι' αυτό δε θα την προτιμήσω ξανά αν και εκτιμώ τα καλά και φυσικά συστατικά της.
Συμπέρασμα: Δυστυχώς, πρόκειται για μια ακριβή κρέμα ματιών που δεν μου έδωσε την ενυδάτωση που επιθυμούσα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Επιπλέον, δεν είδα διαφορά σε λεπτές γραμμές και μαύρους κύκλους όπως υπόσχεται. Τέλος, βρίσκω τη συσκευασία εντελώς μη πρακτική και την τιμή πολύ υψηλή.
Θα το ξαναγόραζα; Όχι.
Συστατικά: Aqua (Water)**, Decyl Oleate, Propanediol, Spiraea Ulmaria* (Meadowsweet) Extract, Behenyl Alcohol, Olea Europaea* (Olive) Fruit Oil, Glycerin, Arachidyl Alcohol, Butyrospermum Parkii* (Shea Butter), Squalene, Potato Starch Modified, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea* (Olive) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Symphytum Officinale Leaf Extract, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Rosa Canina Fruit Oil, Gluconolactone, Arachidyl Glucoside, Sodium Dehydroacetate, Sodium Stearoyl Lactylate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Sodium Gluconate, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Silica, Hydrolyzed Oats, Aloe Barbadensis* Leaf Juice Powder, Origanum Vulgare Leaf Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil
* Organically cultivated
** Water Infusion Of Organic Thyme, Sage, Chamomile, Marjoram, Mountain Tea, Rosemary, Dittany of Crete and Lavender (Thymus Vulgaris*, Salvia Officinalis*, Chamomilla Recutita*, Origanum Majorana*, Sideritis Syriaca*, Rosmarinus
Officinalis*, Dictamnus Origanum*, Lavandula Angustifolia*)
Βαθμός: 3/10