Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Bourjois - Air Mat Foundation

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑBourjois
ΟΝΟΜΑAir Mat Foundation
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: 02 Vanilla
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 30ml
ΤΙΜΗ: € 13.50
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑAQUA (WATER), DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL METHICONE, PROPYLENE GLYCOL,PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SODIUM CHLORIDE, ISONONYL ISONONANOATE,PEG-10 DIMETHICONE, ZINC PCA, SILICA, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LYSOLECITHIN, CHLORPHENESIN, PARFUM (FRAGRANCE), DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE, ALCOHOL DENAT., LAUROYL LYSINE, DISODIUM EDTA, GERANIOL, LINALOOL,GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) EXTRACT,
TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, METHICONE, TOCOPHEROL.
[+/- (MAY CONTAIN): MICA, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77742(MANGANESE VIOLET)]

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Ματ τελείωμα. Μακρά διάρκεια ως 24 ώρες. Δεν ξηραίνει το δέρμα. Ελαφρύ στο δέρμα και το αφήνει να αναπνέει. Υψηλή κάλυψη.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε. Το βασικότερο πρόβλημά μου ήταν η απόχρωση. Η πιο ανοιχτή (με κίτρινους υποτόνους) ήταν πολύ σκούρα για μένα. Όσο περνούσε η ώρα έγινε ακόμη πιο σκούρα και πορτοκαλί. Στην αρχή το αποτέλεσμα ήταν εντελώς ματ και το foundation στεγνώνει αμέσως και γίνεται σχεδόν πουδρένιο. Παρόλα αυτά, έβαλα ελάχιστη πούδρα για να το σετάρω. Μετά από δύο ώρες άρχισε να εμφανίζεται διακριτικά η λιπαρότητα. Όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερη λιπαρότητα έβγαζα. Φυσικά, μπορώ να ταμπονάρω με ένα χαρτομάντηλο, να αφαιρέσω την έξτρα λιπαρότητα και να σετάρω με λίγη πούδρα ξανά. Επίσης, με ένα primer για ματ αποτέλεσμα κρατάει περισσότερο. Δε μου αρέσει όμως να ασχολούμαι με τη βάση κάθε δυο ώρες. Θέλω σταθερά προϊόντα που θα μου κρατήσουν αξιοπρεπώς για τουλάχιστον 7 ώρες. Βρήκα τη διάρκεια μέτρια και όσο περνούσε η ώρα, τόσο τα φυσικά έλαια του προσώπου διέλυαν το προϊόν στην ζώνη Τ. Στα ξηρά σημεία του προσώπου μάζεψε αντιαισθητικά στην αρχή και δεν είδα καμία βελτίωση μετά από ώρες. Η κάλυψη που προσφέρει είναι μέτρια. Όταν δοκίμασα να "χτίσω" το προϊόν, το αποτέλεσμα ήταν βαρύ και παστωμένο. Με μια λεπτή στρώση, είναι αρκετά άνετο στο δέρμα και δεν το νιώθω βαρύ. Εντύπωση μου έκανε ότι δεν μάζεψε στους πόρους, ακόμη κι όταν το δοκίμασα χωρίς primer! Έχει μια ελαφριά μυρωδιά φρεσκάδας που δε με ενόχλησε (αν και θα προτιμούσα να μην περιέχει άρωμα). Η συσκευασία του σε πλαστικό, πλακέ σωληνάριο είναι άκρως βολική, ειδικά για ταξίδια και γενικά για την αποθήκευσή του. Θα το πρότεινα σε κοπέλες με κανονικό προς μεικτό δέρμα αν βρείτε απόχρωση που σας ταιριάζει. Το πρόσωπο πρέπει να είναι απολεπισμένο και καλά ενυδατωμένο για να στρώσει καλύτερα το προϊόν. 

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Το θεματάκι με το χρώμα δε μπορώ να το ξεπεράσω. Δε μου ταιριάζει να κυκλοφορώ σαν Oompa Loompa... Τα υπόλοιπα προβλήματα θα μπορούσα να τα προσπεράσω και να τα βοηθήσω με διάφορα τρικ αλλά το χρώμα δε σώζεται για μένα!

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι!!!


ΒΑΘΜΟΣ: 4/10





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου