Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Bell - Royal Mat Skin Camouflage Make-Up

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑBell
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: 01
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 30g
ΤΙΜΗ: €5.50
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑAqua, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Glycerin, PEG/PPG-18/18 dimethicone, Titanium Dioxide, Sodium chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice Acrylates, C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Stearoyl Inulin, Lithium magnesium sodium silicate, Polysorbate 80, Hydrated silica, Dimethicone/methicone copolymer, Distearyldimonium chloride, Ethylhexylglycerin, Propylene carbonate, Propylene Glycol, Aluminum hydroxide, Trimethoxycaprylylsilane, Dimethicone, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Benzyl salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxy-isohexyl-3-cyclohexene carboxaldehyde, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι προσφέρει μακράς διάρκειας, ματ αποτέλεσμα, ότι καλύπτει ατέλειες του δέρματος ενώ παράλληλα διατηρεί τη φυσική εμφάνιση της επιδερμίδας, χωρίς το εφέ "μάσκας". Η αλόη αφήνει το δέρμα βελούδινο και καλά ενυδατωμένο.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε καθόλου! Το πήρα από τα Dust + Cream πολύ οικονομικά, στην πιο ανοιχτή απόχρωση. Το προϊόν βρίσκεται μέσα σε πλαστικό σωληνάριο, που το βρίσκω πολύ πρακτικό. Η συσκευασία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά δεν με ενοχλεί, ειδικά σε τέτοια τιμή! Το προϊόν είναι λεπτόρευστο και δεν δίνει ούτε καν ελαφριά κάλυψη σε μένα. Βλέποντας στον τίτλο την λέξη camouflage περίμενα κάτι με μέτρια έως πλήρη κάλυψη. Προσπάθησα να "χτίσω" την "κάλυψη" χωρίς αποτέλεσμα. Έβαλα από πάνω λίγη πούδρα για να το σετάρω και είδα με έκπληξη, ότι 2-3 ώρες μετά η ελάχιστη κάλυψη και το προϊόν είχαν εξαφανιστεί από το πρόσωπό μου και ήταν σαν να μην είχα βάλει τίποτα... Επιπλέον, είχα εμφανίσει αρκετή λιπαρότητα. Δεν ένιωσα το δέρμα μου ενυδατωμένο, όπως υπόσχεται, ούτε στην αρχή, όταν το εφάρμοσα, ούτε στη συνέχεια.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Πρόκειται για ένα απογοητευτικό foundation, που δε δίνει κάλυψη, δεν αφήνει ματ το δέρμα και δεν κρατάει για περισσότερες από 2-3 ώρες στο μεικτό προς λιπαρό δέρμα μου. Δεν είδα καμία από τις υποσχέσεις του να γίνονται πραγματικότητα!

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι και δε θα το πρότεινα σε κανέναν!


ΒΑΘΜΟΣ: 0/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου