Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Rimmel - Lasting Finish Concealer

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑRimmel
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: 020 Ivory
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 6g
ΤΙΜΗ: € 7.25
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑISOPROPYL MYRISTATE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, PETROLATUM, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, MICROCRISTALLINA CERA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRYSTALLINE,SILICA, HYDROGENATED CASTOR OIL, TALC, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, SYNTHETIC WAX, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, BHT, [May Contain/Peut Contenir/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDE (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77499)]

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Καλύπτει τους μαύρους κύκλους και άλλες ατέλειες. Έχει διάρκεια έως 25 ώρες. Αφήνει το δέρμα να αναπνέει και είναι άνετο από το πρωί ως το βράδυ.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν ξετρελάθηκα. Ήταν οκ... Κάτω από τα μάτια καλύπτει περίπου κατά 80% τους μαύρους κύκλους μου, αλλά το νιώθω βαρύ και ξηρό. Μαζεύει λίγο μετά από μερικές ώρες στις γραμμές έκφρασης, αλλά όχι τραγικά πολύ. Είναι καλύτερο όταν απλώνεται με τα δάχτυλα κάτω από τα μάτια. Τις ατέλειες δεν τις καλύπτει, σε μένα, 100% και μπορεί να τονίσει τα ξηρά σημεία στο πρόσωπο. Η διάρκεια του (δεν το δοκίμασα για 25 ώρες) είναι αρκετά καλή. Συγκρίνοντάς το με τα concealers από την MAC, προτιμώ το Studio Finish για την κάλυψη των ατελειών και το Pro Longwear για την κάλυψη των μαύρων κύκλων. Η συσκευασία του concealer της Rimmel δεν με ενθουσιάζει γιατί το καπάκι ξεβιδώνει και δεν το βρίσκω πρακτικό. Έχει όμως μεγάλη ποσότητα προϊόντος, που πιστεύω θα κρατήσει για πάρα πολύ καιρό. Δεν έχει κάποιο άρωμα που το βρίσκω θετικό. Ένα μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι διατίθεται σε πολύ περιορισμένο αριθμό αποχρώσεων.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Είναι ένα μέτριο ως καλό concealer αναλόγως των αναγκών σας και του τρόπου εφαρμογής του. Εμένα δεν με ενθουσίασε και προτιμώ άλλα concealers.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.


ΒΑΘΜΟΣ: 6/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου