Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Αγαπημένα Προϊόντα Ιουνίου 2016

Γεια σας! Καλό μήνα! 
Ώρα να δούμε τα αγαπημένα μου 
προϊόντα για τον μήνα Ιούνιο!


1. Bomb Cosmetics - Caiperina Soap: Καταπληκτικό σαπουνάκι! Έχει μια εξωτική, πολύ καλοκαιρινή μυρωδιά! Ενώ έχει μέσα lime και grapefruit δεν είναι ξινό, αλλά περισσότερο γλυκό το άρωμά του. Κάνει ωραίο αφρό και αφήνει το δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο! Πραγματικά απολαυστικό!

2. The Body Shop - Tea Tree Mattifying Lotion: Είναι από τις αγαπημένες μου ενυδατικές κρέμες για το πρόσωπο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Προσφέρει ελαφριά ενυδάτωση, απορροφάται αμέσως από το δέρμα και βοηθάει με τη αντιμετώπιση της λιπαρότητας και της ακμής. Είναι επίσης, ιδανική κάτω από το μακιγιάζ.

3. Essie - Haute in the Heat: Ήταν το μόνο χρώμα που χρησιμοποίησα στο πεντικιούρ όλο το μήνα! Απλώνεται εύκολα επειδή έχει φαρδύ πινελάκι. Έχει έντονη απόδοση και με μία στρώση είχα οπάκ αποτέλεσμα στα νύχια. Επίσης, είχε πολύ καλή διάρκεια!

4. Bath and Body Works - Love & Sunshine Body Mist: Σε μια εκδρομή στην Βαρσοβία βρήκα μαγαζί Bath and Body Works που νόμιζα ότι υπήρχαν μόνο στην Αμερική... Πήρα να δοκιμάσω το mini μέγεθος αυτού του body spray και μου αρέσει πάρα πολύ γιατί έχει μια φρέσκια μυρωδιά με φρουτένιες και λουλουδένιες νότες. Είναι πολύ ελαφρύ άρωμα και ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες καθώς δε με πιάνει πονοκέφαλος όταν το φοράω. Η διάρκειά του, όπως και σε όλα τα body mists, είναι σχετικά μικρή.

5. Pixi by Petra - Colour Correcting Powder Foundation: Πάρα πολύ ωραία πούδρα είτε από μόνη της (πάνω από το concealer) είτε σε συνδυασμό με το foundation. Για μεγαλύτερη κάλυψη χρησιμοποιώ ένα πυκνό πινέλο και για λιγότερη ένα πιο αραιό (duo fibre) πινέλο. Δίνει περισσότερο φυσικό παρά ματ αποτέλεσμα.




6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα! Το Essie μου τράβηξε την προσοχή :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την τονωτικη λοσιόν την έχω δοκιμάσει και ειναι αρκετα καλή <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ελαφριά κρέμα για το πρόσωπο, ό,τι πρέπει για λιπαρό δέρμα το καλοκαίρι! :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα!! Την πούδρα από που την προμηθεύτηκες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να την βρεις εδώ: http://www.beautybay.com/cosmetics/pixi/colourcorrectingpowderfoundation/
      :)

      Διαγραφή