Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

It Cosmetics - Your Skin But Better CC Powder SPF 50+

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑIt Cosmetics
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Fair
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 9.5g
ΤΙΜΗ: $35.00 
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑACTIVE INGREDIENTS: TITANIUM DIOXIDE 20% ZINC OXIDE 16% INACTIVE INGREDIENTS: MICA, LAUROYL LYSINE, ZINC STEARATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, AQUA/WATER/EAU, SILICA, HYDROLYZED COLLAGEN, HYALURONIC ACID, NIACINAMIDE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, SERICA/SILK POWDER/POUDRE DE SOIE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, RETINYL PALMITATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ASCORBYL PALMITATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA OLEIFERA LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CARICA PAPAYA FRUIT EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, OLEA EUROPAEA FRUIT EXTRACT, PUNICA GRANATUM EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, VITIS VINIFERA SEED EXTRACT, CHOLESTERYL CHLORIDE, CHOLESTERYL NONANOATE, CHOLESTERYL OLEYL CARBONATE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, CARBOMER, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, BHT, [+/-: IRON OXIDES (CI 77499, CI 77491, CI 77492)].

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι τα συστατικά της ωφελούν το δέρμα, η κάλυψη είναι από ελαφριά έως πλήρης και έχει υψηλή προστασία από τον ήλιο.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν με ενθουσίασε. Η απόχρωση είναι αρκετά καλή για μένα. Η κάλυψη είναι μέτρια (ακόμη κι αν προσπαθήσω να την "χτίσω") και το αποτέλεσμα στην αρχή ματ και αρκετά πουδρένιο-παστωμένο (με την αρνητική έννοια). Για πιο φυσικό, ανάλαφρο αποτέλεσμα προτιμώ να την εφαρμόζω με ένα stippling brush. Με αυτόν τον τρόπο όμως, θυσιάζω την κάλυψη, οπότε τον προτιμώ όταν έχω ήδη χρησιμοποιήσει άλλη βάση (foundation/bb cream/cc cream). Όταν θέλω να χρησιμοποιήσω την πούδρα αντί για foundation, εφαρμόζω πρώτα το concealer και μετά με ένα πυκνό πινέλο την πούδρα, έτσι έχω μεγαλύτερη κάλυψη. Ο δείκτης προστασίας από τον ήλιο είναι πολύ σημαντικός, ακόμη και τον χειμώνα. Η συσκευασία είναι λίγο ογκώδης κατά τη γνώμη μου, αλλά αρκετά ανθεκτική. Δε βρήκα ότι αξίζει τα αρκετά χρήματα που κοστίζει. Δεν με ενθουσιάζει το αποτέλεσμά της και η διάρκειά της είναι μέτρια. Υπάρχουν πολύ καλύτερες πούδρες με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Για μένα είναι μια μέτρια πούδρα που όταν την τελειώσω, δε θα την αγοράσω ξανά.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 6/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου