Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Catrice - Prime & Fine Professional Contouring Palette

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑCatrice
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: 010 Ashy Radiance
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 10g 
ΤΙΜΗ: €5.19
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑMICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CETYL DIMETHICONE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
AND
MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CETYL DIMETHICONE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINA, SILICA, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Στο site γράφουν ότι πρόκειται για επαγγελματική παλέτα με δύο εύκολες στο ανακάτεμα αποχρώσεις.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν τρελάθηκα. Βρήκα το προϊόν μέτριο. Το highlighter είναι σε ροζ σαμπανιζέ απόχρωση και έχει πολύ μικρά glitters, που δεν μου αρέσουν καθόλου. Εν τω μεταξύ, για να φανεί έστω λίγο σε μένα (είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη), πρέπει να βάλω αρκετές στρώσεις, με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ πουδρένιο στα ζυγωματικά μου και να τονίζει άσχημα την υφή και τις ατέλειες του δέρματος. Η υφή, η απόδοση και τα glitters λοιπόν, δεν με ενθουσίασαν... το αντίθετο μάλιστα, με απογοήτευσαν. Το bronzer δεν είναι ούτε θερμό ούτε ψυχρό, αλλά αρκετά ουδέτερο, οπότε για μένα λειτουργεί καλά χρωματικά, για να κάνω σκιάσεις. Πάλι όμως, η απόδοσή του δεν ήταν αρκετά καλή, ούτε απλώνεται εύκολα, ούτε ανακατεύεται ομοιόμορφα. Σίγουρα, μου φάνηκε καλύτερο από το highlighter. Επιπλέον, δεν έμεινα ικανοποιημένη ούτε από τη μέτρια διάρκειά τους. Στο τέλος της μέρας είχαν ξεθωριάσει πολύ. Η συγκεκριμένη παλέτα είναι μια οικονομική επιλογή, με μέτρια ποιότητα, που με αρκετή δουλειά, μπορεί να λειτουργήσει. Επειδή όμως, έχω άλλα highlighters και bronzers πολύ καλύτερα, δεν θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτή την παλέτα.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Δεν έμεινα ικανοποιημένη από την ποιότητα της πούδρας στο bronzer και ακόμη λιγότερο στο highlighter. Δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω χρησιμοποιήσει και πιστεύω ότι με καλή θέληση, με καλά πινέλα και τεχνικές, μπορεί να λειτουργήσει για κάποιους. Προσωπικά, δε θα χάσω άλλο τον χρόνο μου με αυτό το προϊόν, ούτε και θα σας πρότεινα να το αγοράσετε.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 5/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου