Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Laura Geller - INKcredible Gel Eyeliner Pencil

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑLaura Geller
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Blackbird
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 0.4g
ΤΙΜΗ: €21.60
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑIsododecane, Polyethylene, Synthetic Wax, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Ethylene/Propylene Copolymer, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Perfluorononyl Dimethicone, Mica, Octyldodecanol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Silica, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται εφαρμογή ακριβείας χάρη στη λεπτή μύτη του, υψηλή χρωματική απόδοση που παραμένει έντονη όλη τη μέρα, πολύ μαλακό, ώστε να μην τραβάει το δέρμα κατά την εφαρμογή, αδιάβροχο, δεν "τρέχει", δεν μουτζουρώνει.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε γιατί δεν βρήκα να κάνει τίποτα από όσα υπόσχεται. Πρώτον, δεν είναι έντονο μαύρο (σκούρο ανθρακί θα το έλεγα). Δεύτερον, η μύτη δεν είναι τόσο λεπτή για ακριβείας αποτέλεσμα. Τρίτον, δε διαρκεί όλη μέρα. Αρχίζει να ξεθωριάζει πολύ γρήγορα. Ειδικά στο εσωτερικό του ματιού, το προϊόν "τρέχει" και μουτζουρώνει λίγη ώρα μετά την εφαρμογή. Στο πάνω βλέφαρο έχει λίγο καλύτερη διάρκεια. Τρίτον, δεν είναι μαλακό, είναι αρκετά ξηρό. Για να έχω καλή κάλυψη στο εσωτερικό του ματιού έπρεπε να το περάσω 10 φορές. Στο άνω βλέφαρο, δε γράφει εύκολα και γρήγορα, ενώ τραβάει το δέρμα. Δεν μου προκάλεσε κάποιο ερεθισμό στα μάτια. Είναι μηχανικό μολύβι και το προϊόν ανεβαίνει και κατεβαίνει χωρίς πρόβλημα. Το "κορυφαίο" με κάτι τέτοια μολύβια είναι που σε κάνουν να κυκλοφορείς όλη μέρα σαν το πάντα και το βράδυ ό,τι έχει απομείνει, σου βγάζει την πίστη να το αφαιρέσεις!

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Δεν είναι μαύρο κατράμι, δεν έχει καλή διάρκεια, είναι ξηρό και δε γράφει εύκολα.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι!

ΒΑΘΜΟΣ: 2/10

*cruelty free*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου