Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

NYX - Proof it! Waterproof Eyeshadow Primer

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΝΥΧ
ΟΝΟΜΑ: Proof it! Waterproof Eyeshadow Primer
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Διάφανη.
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 7ml
ΤΙΜΗ: €7.95
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑVP/Hexadecene Copolymer, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Isohexadecane, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 , Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexyl Glycerin, Phenoxyethanol, Triethyl Citrate, BHA. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ / MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-):  Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: "Αυτό το προϊόν θα εξασφαλίσει μακράς διάρκειας, αδιάβροχο, χωρίς μουτζούρες και φθορές αποτέλεσμα, για όλες τις αγαπημένες σας σκιές."

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… μου άρεσε! Οι σκιές μένουν στη θέση τους για περισσότερες ώρες, χωρίς να ξεθωριάζουν ή να μαζεύουν στην κόγχη του ματιού. Δεν βρίσκω ότι κάνει πιο έντονη τη χρωματική απόδοση των σκιών. Αν είχε και χρώμα, ώστε να αποχρωματίζει τα βλέφαρα, θα ήταν τέλειο για μένα. Είναι εξίσου αποτελεσματικό με το έως τώρα αγαπημένο μου primer για τα βλέφαρα από την The Balm, Put a lid on it. Στην αρχή όταν το εφαρμόζω, έχει μια ελαφρώς κολλώδη αίσθηση, αλλά στεγνώνει γρήγορα. Έχω αρκετά λιπαρά βλέφαρα και αν δεν βάλω ένα καλό primer οι σκιές δεν έχουν καθόλου διάρκεια. Το συγκεκριμένο, είναι αρκετά οικονομικό (ειδικά σε σχέση με το αντίστοιχο από Nars, με το οποίο το συγκρίνουν) και είναι αποτελεσματικό. 

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Δίνει διάρκεια στις σκιές ώστε να μην ξεθωριάζουν και να μη μαζεύουν στη διάρκεια της μέρας.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Ναι.

ΒΑΘΜΟΣ: 8.5/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου