Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

The Ordinary - High-Adherence Silicone Primer

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: The Ordinary
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 30ml
ΤΙΜΗ: €4.43
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑAqua (Water), Isodecyl Neopentanoate, Dimethicone, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Hexamethyldisiloxane, Isoceteth-20, Polysilicone-11, Tocopherol, Polysorbate 60, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Η εταιρεία υπόσχεται ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το προϊόν είτε ως το τελευταίο βήμα στην περιποίηση του προσώπου μας, για να το ενυδατώσουμε ή ως primer, πριν το μακιγιάζ. Επίσης, υπόσχεται ότι δίνει ματ αποτέλεσμα, θολώνει τους πόρους του δέρματος, τις ατέλειες και βοηθάει το μακιγιάζ να διαρκέσει περισσότερο.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν είδα κάποια διαφορά. Δεν πρόσφερε έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου. Δεν θόλωσε τους πόρους τους δέρματος (όπως κάνει π.χ. το Porefessional της Benefit). Δεν έκανε το μακιγιάζ μου να διαρκέσει περισσότερες ώρες και δεν κράτησε μακριά την λιπαρότητα περισσότερο από ό,τι αν δεν το φορούσα καθόλου. Δεν μου άρεσε η μυρωδιά του καθόλου, αλλά ευτυχώς μετά την εφαρμογή δεν το καταλάβαινα πια. Η συσκευασία είχε αέρα σχεδόν ως τη μέση. Το μόνο θετικό που βρίσκω είναι ότι το foundation απλώνεται πιο εύκολα από πάνω του. Ευτυχώς, πρόκειται για ένα οικονομικό προϊόν. 

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Δεν έκανε όσα υπόσχεται σε μένα. Το μόνο που πέτυχε είναι να απλώνεται πιο εύκολα το foundation, πάνω από αυτό το primer.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι!

ΒΑΘΜΟΣ: 4/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου