Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

W7 - Colour Me Buff | Natural Nudes | Eye Colour Palette

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑW7
ΟΝΟΜΑColour Me Buff
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 15.6g
ΤΙΜΗ:7.90
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑTalc, Mica, Dimethicone, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Ethylexylglycerin. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), (F) D&C Blue No.1 Al Lake (CI 42090:2).


ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Έχουν υψηλή χρωματική απόδοση, ελάχιστο fallout, δεν μαζεύουν στην κόγχη, έχουν καλή διάρκεια με ή χωρίς primer. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε καθόλου. Οι σκιές είναι υπερβολικά ξηρές ως προς τη σύστασή τους. Η απόδοσή τους είναι κακή, ειδικά η πιο ανοιχτόχρωμες. Δεν είναι εύκολο να απλωθούν στα βλέφαρα και η ανάμειξη διαφορετικών χρωμάτων οδηγεί σε ένα "λασπωμένο", ενιαίο αποτέλεσμα. Η διάρκειά τους, ακόμη και με primer, δεν είναι καλή, καθώς στη διάρκεια της μέρας ξεθωριάζουν. Δοκίμασα διάφορα πινέλα και μεθόδους, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα απογοητευτικό. Η συγκεκριμένη παλέτα είναι μια πολύ καλή απομίμηση της Naked 2 από την Urban Decay. Πέρα όμως από τη φαινομενική ομοιότητά τους, η ποιότητα δεν έχει απολύτως καμία σχέση!


ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Πολύ κακής ποιότητας σκιές, με χαμηλή χρωματική απόδοση και περιορισμένη διάρκεια. Τα swatches είναι πιο έντονα σε σχέση με την απόδοση των σκιών στα βλέφαρα με τη χρήση πινέλου.


ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 3/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου