Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Technic - Colour Fix | Cream Corrector Palette

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑTechnic
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 8x3.5g
ΤΙΜΗ:6.00
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: (1, 2, 3, 4, 5, 7, 8): Ozokerite, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Triisodecyl Trimellitate, Mica, Cera Microcristallina, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin [+/- CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 77492, CI 42090, CI 15850]

(6): Ozokerite, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77891, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Triisodecyl Trimellitate, Cera Microcristallina, Tocopheryl Acetate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin 


ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Έχουν υφή που θυμίζει μετάξι και ανακατεύονται εύκολα. Στο πίσω μέρος της παλέτας υπάρχουν οδηγίες χρήσης. Είναι κατάλληλα για vegetarians, όχι για vegans. Δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα. Έχουν αναπτυχθεί στην Αγγλία και κατασκευαστεί στην Κίνα.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε καμία από τις αποχρώσεις 1 έως 7. Η 8 ήταν συμπαθητική, όχι κάτι φοβερό ωστόσο.
Η 8 μου άρεσε, σε σχέση με τις υπόλοιπες, γιατί ήταν πιο κρεμώδης και με καλύτερη χρωματική απόδοση. Βοηθάει να διορθώσω λίγο τους μαύρους κύκλους, κάτω από τα μάτια και δεν έχει πολύ ξηρή ή λιπαρή σύνθεση.
Η απόχρωση 6 δεν είναι corrector αλλά highlighter σε λευκή με ασημί glitter απόχρωση, με μέτρια απόδοση και αρκετά λιπαρή σύνθεση. Το χειρότερο προϊόν στην παλέτα, κατά τη γνώμη μου.
Οι υπόλοιπες αποχρώσεις δεν έχουν αρκετά καλή χρωματική απόδοση για να είναι αποτελεσματικές στη διόρθωση δυσχρωμιών. Ειδικά η πράσινη, που κανονικά διορθώνει τις κοκκινίλες, είναι ιδιαίτερα απογοητευτική. Η σύνθεσή τους είναι πολύ ξηρή και δεν είναι εύκολο να απλωθεί στο δέρμα.


ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Με εξαίρεση την τελευταία, ροδακινί απόχρωση, όλες οι άλλες με απογοήτευσαν πολύ, τόσο για τη σύνθεσή τους, όσο και για την αναποτελεσματικότητά τους να καλύψουν/διορθώσουν τις δυσχρωμίες.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 3/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου