Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Essence - Matt Matt Matt Lipgloss

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑEssence
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: 03 Girl of Today
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 5ml
ΤΙΜΗ:2.89
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑHYDROGENATED DIDECENE, TALC, POLYBUTENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, C26-28 ALKYL DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM SACCHARIN, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Έχει κρεμώδη, μους υφή, μακράς διάρκειας χρώμα με υψηλή απόδοση και βελούδινο, ματ τελείωμα.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν ενθουσιάστηκα. Γι' άλλη μία φορά δεν μου αρέσει το συνθετικό άρωμά του (καραμέλα με πλαστικό). Ναι μεν δεν μένει για ώρα, αλλά κάθε φορά που πάω να απλώσω το lipgloss στα χείλη μου, με ενοχλεί πολύ!
Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα στα χείλη, με μικρή προσπάθεια και το χρώμα έχει πολύ καλή απόδοση. Δε θυμίζει σε καμία περίπτωση τα διάφανα, με ιριδισμούς lipgloss. Το τελείωμά του μου θυμίζει τα κρεμώδη κραγιόν, αλλά έχει πιο υγρή, μους αίσθηση. Η διάρκειά του είναι καλύτερη από τα απλά, κλασσικά lipgloss, αλλά όχι τόσο καλή όσο ενός κραγιόν. Το χρώμα μεταφέρεται εύκολα και δεν στεγνώνει ποτέ 100%. Ενώ δεν είναι βαρύ στα χείλη, είναι εκεί και το αισθάνομαι κάτι που δεν με ενθουσιάζει. Η απόχρωση 03 είναι πάρα πολύ όμορφη, ένα ουδέτερο τριανταφυλλί, πολύ κολακευτικό.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Γενικά δεν χρησιμοποιώ lipgloss και προτιμώ τα παραδοσιακά κραγιόν. Αν και μου αρέσει πολύ η απόχρωση και η απόδοση του, δεν αντέχω τη μυρωδιά του. Η διάρκειά του είναι μικρή, αλλά δεν αφήνει τα χείλη ξηρά.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 5/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου